Bevásárlókosár
0 árucikk
 
Kiemelt termékek
Dorko Púder Cipő Dorko Púder Cipő
5999 Ft
3999 Ft
 
NEW BALANCE Cipő NEW BALANCE Cipő
19999 Ft
15999 Ft
 
DORKO CIPŐ Cipő DORKO CIPŐ Cipő
6999 Ft
4999 Ft
 
 
Hírlevél
* E-mail cím
Név 
Feliratkozás
 

5.000 Ft ajándék kupon napszemüveg vásárlás után!

Az akció részletei:

 

30.000 Ft feletti napszemüveg vásárlása esetén a következő vásárlásból 5.000 Ft kedvezményt adunk ajándékba!

Ha szeretnél élni a lehetőséggel, nincs más dolgod, mint:

-          internetes rendelés esetén leadni egy rendelést bármely napszemüvegre, melynek aktuális vételára meghaladja a 30.000 Forintot, majd a visszaigazolásban szereplő megrendelésszámra hivatkozni a következő rendelésnél a megjegyzésben. A kód (megrendelés szám) a rendelés ládástól számított 24 óráig használható fel! A két tételt egy csomagban szállítjuk és a két termék vételárából kerül levonásra az 5.000 Ft kedvezmény.

 

-          személyes vásárlás esetén a napszemüveg mellé, melynek aktuális vételára meghaladja a 30.000 Forintot válasz kedvedre az üzletükben található termékek közül. A kedvezmény csak a két tétel együttes megvásárlása esetén érvényes és a két termék vételárából kerül levonásra az 5.000 Ft kedvezmény.

 

Bármely általunk forgalmazott termékre beváltható a kedvezmény, ami a www.cipok.hu, www.sportgpsek.hu, www.karoravilag.hu, a www.napszemuvegbolt.hu vagy a www.vitalit.hu oldalon megtalálható.

Kiszállítás esetén külön szállítási költséget számolunk fel, amennyiben nem vonatkozik rá valamely szállítási akciónk. A kiszállítás költsége belföldön 3 kg-os súlyig egységesen bruttó 999 Ft. 3 kg-ot meghaladó súly felett egyedi ajánlatot teszünk.

Vásárlástól való elállás esetén, a nem kívánt termék vételárának a kedvezmény összegével csökkentett értéke igényelhető vissza.

Egy napszemüveg vásárlás után járó kód (megrendelés szám) egyszer használható fel!

Az akció más akciókkal nem vonható össze!

A kedvezmény készpénzre nem váltható!

Az akció 2016.07.14-től visszavonásig érvényes!

 

Bármilyen egyéb kérdés esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!

 

Exin Kft.