Columbia Redmond V2 túracipő - túrabakancs D

Teljes méretű nézet

1865101-w_053-Graphite_D

  • Szín: 053-Graphite
  • Anyag: Bőrrel kombinált szintetikus textil felsőrész; TechLite könnyített középtalp magas energia visszaadó képességgel; Omni-Grip nagy kopásállóságú talp- és sarokkidolgozás a stabil talajfogás és tapadás érdekében.
  • Termékcsoport: Túracipő
  • Típus: Túrabakancs

-18 000 Ft‎

Termék elérhetőség: Rendelésre. Szállítási idő 1-5 nap

29 990 Ft‎

11 990 Ft‎

Alacsonyabb ár!

Hozzáad Elvesz

Hozzáadás a kívánságlistához

Columbia férfi túracipő,túrabakancs

A Redmond V2 egy alacsony szárú, széleskörű felhasználhatóságú modell a Columbia férfi túracipő választékából. Bőrrel kombinált szintetikus textil felsőrésze könnyű és a textil részeknek köszönhetően jól szellőzik. Könnyített középtalpa hosszan tartó kényelmet, párnázottságot ás jó alátámasztást nyújt a lábfejnek, így a hoszzú gyaloglás is kényelmesen letudható. Gumitalpa nem hagy nyomot és jól tapad a legkülönbözőbb felületeken is. A felvételt a sarok részen elhelyezett erős hurok könnyíti meg. Igazi 3 évszakos túracipő, melyet akár a sportos öltözködést kedvelők mindennapos ruhatárának is része lehet.

Nincs vásárlói hozzászólás a termékhez

Írja meg véleményét

Columbia Redmond V2 túracipő - túrabakancs D

Columbia Redmond V2 túracipő - túrabakancs D

Cikkszám: 1865101-w_053-graphite_d Anyag: bőrrel kombinált szintetikus textil felsőrész; techlite könnyített középtalp magas energia visszaadó képességgel; omni-grip nagy kopásállóságú talp- és sarokkidolgozás a stabil talajfogás és tapadás érdekében. Szín: 053-graphite

Írja meg véleményét

30 hasonló termék ebben a kategóriában